Terapie a poradenství po telefonu nebo přes Telegram

Pomáhám lidem vyřešit partnerské a vztahové problémy, různé strachy, obavy, úzkosti, deprese, nepříjemné vzpomínky, zdravotní problémy, závislosti apod. Každá nepříjemná situace má nějakou příčinu, kterou společně nalezneme a zpracujeme ji tak, aby problém zmizel z vašeho života. Při odblokování nepříjemných pocitů budeme pracovat s vašimi vzpomínkami, myšlenkami a emocemi. Součástí terapie je odpuštění sobě i ostatním. Při práci na sobě dochází k uvědomění a pochopení různých životních souvislostí. Mám přes 12 let praxe a bohaté zkušenosti se stovkami klientů: reference na terapie.

Terapie a poradenství on-line: chci se objednat

Jak terapie probíhá?

  1. Na začátku vám vysvětlím, jak budeme pracovat.
  2. Pojmenujete své problémy, které chcete vyřešit a stanovíme si priority.
  3. Stanovíte si cíl, který chcete dosáhnout a představíte si, že už jste toho dosáhli.
  4. Budeme hledat a zpracovávat příčiny vašich problémů, aby vám přestaly komplikovat život.
  5. Zkontrolujeme situace, se kterými jsme pracovali, případně i jednotlivé bloky.
  6. Odpustíte si s lidmi, kteří hráli nějakou významnou roli ve vašem příběhu.

V průběhu práce máte zavřené oči, aby jste si mohli lépe vybavovat různé situace, které jste v minulosti prožili. Před naším setkáním není vhodné pít jakýkoliv alkohol. Pokud užíváte antidepresiva nebo jiné léky, tak mě o tom prosím informujte - po odblokování je vhodné konzultovat svůj zdravotní stav se svým lékařem (kvůli případnému snížení dávkování léků). Pokud máte nějaké dotazy, tak mě neváhejte kontaktovat.

Jak dlouho terapie trvá a kolik stojí?

2,5 hod. | 2 490 Kč

Objednávka terapie

Objednat se můžete na tel. čísle 776 402 477 (pokud to nezvedám, tak mi prosím napište SMS - ozvu se vám později). Po předchozí dohodě můžeme pracovat i přes víkend nebo večer.

Tato služba nenahrazuje lékařskou péči - všem svým klientům doporučuji konzultovat svůj zdravotní stav se svým ošetřujícím lékařem.

100% přírodní esenciální oleje